Луцькі таксисти хочуть, щоб заборонили «тачки»

Фото ілюстративне

Луцькі таксисти висловлюються за те, щоб заборонили мобільний додаток «Тачку», через який вони втрачають прибуток.

Водії таксі зібралися на збори у п’ятницю, 29 листопада, аби вирішити, як боротись із конкурентами – мобільним додатком. Нарікають, що вже два роки ті забирають у них клієнтів, повідомляє 12 канал.

«Давайте будемо виконувати кожен свою роботу. Чомусь швець не мішає тіста і каже, що я це вмію робити професійно», – каже голова асаціації перевізників таксі Волинської області Сергій Романюк.

У додатку «Тачку» може зареєструватись кожен, хто має автівку. Ніяких документів для цього не потрібно. Зареєстрований водій може підвозити пасажирів за гроші. І зазвичай ціни на поїздки встановлюють значно нижчі, ніж служби таксі. Це таксистів обурює.

«Їм образливо. Вони платять податки, оформляються документи, а людина, яка не має нічого, хіба побиту машину в жахливому стані, і вона заробляє гроші, а він не може заробити», – каже керівниця служби таксі Оксана Булахова.

Таксисти кажуть, що вони, на відміну від «тачок», гарантують безпеку пасажирів, але чомусь пасажири обирають не безпечніший, а дешевший варіант.

Таксисти планують звертатись до місцевої влади, аби ті провели рейди. Або ж взагалі заборонили додаток. Запевняють, що така практика вже є, і що за своїх клієнтів будуть боротись.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині запрацював ЦНАП, який приїжджає додому
Наступна новина Без спиртного, цигарок і один день на тиждень без їжі. Лучанин відзначив сторічний ювілей
Схожі новини