Луцький пластун збирається в навколосвітню подорож: мандрівку почне із Бразилії

У вересні лучанин Віктор-Микола Гаврилюк вирушить до Бразилії. Саме звідти він планує розпочати свою велику мандрівку, але усі кошти витратив, щоб придбати квиток на літак, тож просить допомогти зі спорядженням.

«Мега подорож: автостопом, плотом, ногами, чи на конях, по всій Південній Америці, а можливо пощастить добратись і до Антарктиди. Не виключено і той факт, що це старт навколосвітньої подорожі. 
Від джунглів до високих гір, від пустель до льодовиків, від міст до боліт і повної глушини.
Ця пригода займе з десяток місяців, а можливо і кілька років, хтозна», – пише він у соцмережі.

«Яка ціль?
В черговий раз довести, що немає нічого неможливого, а великі цілі досяжні. І не існує нічого, що тебе може зупинити на шляху до Мрії. Впродовж всієї історії людства, ми робимо божевільні вчинки та подорожуємо, тож проти інстинктів не попреш.

Друга ціль, це виклик!  Виклик собі і всім українським виробникам.

Чи зможу я спорядити весь виряд до своєї експедиції, виключно виробами Made in Ukraine?

Від шкарпеток і до наплічника.
Я хочу показати скільки всього класного ми маємо, та наскільки ми конкурентні в світі outdoor та streerwear продукції», – йдеться у дописі мандрівника. 

«На жаль, всі свої гроші я витратив на квиток в Бразилію і не можу сам накупити всю необхідну мені продукцію з биркою «Виготовлено в Україні», – зауважує Віктор-Микола.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ТОП-10 найцікавіших сіл в Карпатах. ФОТО
Наступна новина Волиняни дізналися про досвід львівських ОТГ у сфері медицини
Схожі новини