Луцький зоопарк запрошує особливих відвідувачів на безплатну гостину

Фото: Фейсбук

Луцький зоопарк запрошує відвідувачів з особливими потребами на безплатну гостину у понеділок, 3 грудня. 

«Сьогодні маємо для вас особливе оголошення, які потребує репосту задля того, щоб воно дійшло до якомога більшої кількості адресатів», – йдеться на сторінці звіринцю у Фейсбуці

«Ми знаємо, що таке особливі потреби, не з чуток. По-перше, значна частина наших підопічних - особливі. Хтось - від народження, хтось - через непередбачувані життєві обставини, хтось - зі злої волі тих, хто за них сильніший чи зліший. По-друге, у нас працюють люди з особливими потребами, забезпечуючи комфорт та затишок і гостям, і підпічним.

Тому з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, який світ відзначає 3 грудня, запрошуємо усіх особливих відвідувачів на гостину безоплатно. Цей невеличкий сюрприз - просто знак пошани до тих, хто, попри випробування долі, не опускає рук, а долає негаразди і насолоджується кожним днем!» – йдеться у дописі. 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бюджетна сесія Волиньради може відбутися 20 грудня
Наступна новина Юна дівчина з Волині потребує допомоги на лікування
Схожі новини