Михаїл відзначив хлопців-героїв, які врятували дідуся, що у Луцьку кидався з мосту

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відзначив героїчний вчинок хлопців, які нещодавно у Луцьку врятували дідуся-самогубцю. 

Нагадаємо, 12 листопада з мосту на вулиці Шевченка впав чоловік близько 60 років. Небайдужі громадяни зістрибнули за ним і врятували його, надавши йому домедичну допомогу.

Читати також: «Не міг цього не зробити», - лучанин, який врятував дідуся-самогубця. ВІДЕО

Олексій Абрамчук та Юрій Онищук, парафіяни церкви Апостола Филипа, що в районі вул. Чернишевського обласного центру, спасли самогубця з річки. Владика вручив нагороди лучанам за порятунок чоловіка, що стрибнув із моста в річку.

Того дня близько 12.30 молоді люди їхали вулицею Шевченка на автомобілі. Вони побачили дідуся з паличкою, який готувався скочити з моста заввишки понад десять метрів. Перехожі не звертали уваги на нього. Доки спинився автомобіль, було вже пізно.

«Не було часу думати, тож я зняв пальто і стрибнув за ним», – розповів Олексій. Температура води у річці Стир ледь сягала семи градусів. Хлопці зробили чоловіку штучне дихання. Завдяки вчасно наданій правильній допомозі він залишився живим.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто знищив унікальну архітектуру у центрі Луцька? Історик розкопав нові факти. ФОТО
Наступна новина Пережила голод і війну: волинянка відсвяткувала 100-річний ювілей
Схожі новини