Міський голова Ковеля та члени виконкому віддадуть 20% своєї зарплати на потреби військових

Ковельський міський голова Ігор Чайка. Фото з відкритих джерел

У Ковелі члени виконкому та міський голова Ігор Чайка вирішили віддати 20% свого заробітку на потреби військових та міста.

Про це мер Ковеля повідомив у середу, 9-го березня, на своїй сторінці у «Facebook».

«Сьогодні ми з колегами з виконкому прийняли рішення, що 20% заробітку спрямуємо на невідкладні потреби для військових і міста. Запрошуємо бюджетні установи, по кому фінансування в час війни не вдарило настільки різко й боляче, як по бізнесу, зробити так само», - написав він.  

Ігор Чайка зазначив, що наразі дуже важливо підтримувати економіку країни. Відтак, він закликав підприємців за можливості відкривати свої магазини, майстерні тощо та виходити на роботу.

«Економіка - хребет, на якому тримається життєдіяльність країни. Так, у час війни важливо все: і підтримувати армію, і волонтерити.

Але й створювати оборот коштів - не менш важливо. Тобто працювати там, де ви можете це робити сьогодні! Тому, хто відчуває моральні й фізичні сили – виходьте на роботу, відкривайте знову ваші магазини, майстерні, кабінети і кав`ярні. Маєте можливість оплатити комунальні послуги - зробіть це», - додав Ігор Чайка.

Нагадаємо, раніше «Перший» писав, що луцькі кравці, швачки та бізнесмени на безоплатній основі допомагають з виготовлення медичних сумок військовим.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лукашенко сказав, що відправив білоруських спеціалістів забезпечити енергопостачання ЧАЕС
Наступна новина Луцький нейрохірург йде з Волинської обласної дитячої лікарні
Схожі новини