Монатик зі своєю командою записав неофіційний гімн шоу «Голос країни»

Співак з Луцька Дмитро Монатик разом зі своїми підопічними у шоу «Голос країни» записав пісню «Наш голос». ЇЇ вже встигли визнати неофіційним гімном вокального проєкту.

Відео на пісню «Наш голос» знімали на даху Київської фортеці із видом на «Олімпійський» – головний стадіон країни, який минулого року підкорив зірковий тренер, пише «24 телеканал».

«На пам'ять ми вирішили зафіксувати нас молодими і перспективними. З різними тембрами, різними поглядами, але з одним меседжем! “Якщо замерзло все всередині і кругом, відчуй тепло, відчуй наш голос!» – сказав співак.

Тож протягом наступних кількох тижнів спостерігатимемо, чи вдасться головній українській поп-зірці Monatik з одним зі своїх вокалістом перемогти у 10-му ювілейному сезоні "Голосу країни".

«Це раптова зустріч абсолютно різних людей зі своїми історіями, досвідом і мріями, які об'єднали їх в одну #КомандаMONATIK 2020! Однозначно талановиті, неможливо цікаві, ви прагнете до своїх цілей! Неймовірний склад. Хлопці й дівчата, ви приголомшливі і шалено круті. Спасибі, що вибрали мене своїм тренером», - звернувся артист до своїх підопічних.

 Читайте також: 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В інтернеті вже можна дивитись, як їздять луцькі маршрутки
Наступна новина Луцька броварня пропонує послуги з кейтерінгу
Схожі новини