Морози та ожеледиця: погода на Різдво на Волині

Фото ілюстративне

На Волині  7, 8 та 9 січня очікується морозна погода без опадів через проходження на території області холодного атмосферного фронту.

Про це Суспільному повідомив черговий синоптик обласного центру гідрометеорології Василь Климюк.

З його слів, 7 січня в області та Луцьку буде хмарна погода з проясненнями, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вдень на Волині очікується від чотирьох градусів морозу до одного градуса тепла, в Луцьку – від одного до трьох градусів морозу.

«7 січня ми будемо під впливом антициклону зі Сходу. З 8 січня в області буде переважно без опадів, нічна температура коливатиметься від п'яти до 10 градусів морозу, денна – від нуля до п'яти градусів морозу», – зазначив синоптик.

Аналогічними будуть погодні умови під час вихідних, каже волинський синоптик, 8 та 9 січня: хмарна погода та мороз, проте вночі очікується невеликий сніг.

«Традиційно вже на Новий рік у нас бувають "новорічні" дощі і тепліша температура. Вже на різдвяні свята погода морозна і настає більш зимова погода. І минулого року, і два роки тому погода була аналогічною», – додав Василь Климюк.

Читати також: Різдвяні богослужіння у луцькому кафедральному соборі. РОЗКЛАД


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус в Україні: за добу захворіло понад 7 тисяч людей
Наступна новина Ковідна статистика 7 січня: 76 волинян захворіли, одна людина померла
Схожі новини