Муніципали хочуть отримати право евакуювати авто

Департамент муніципальної варти ініціює зміни до положення про департамент, щоб отримати нові повноваження.

Про це йшлося сьогодні, 21 грудня, під час засідання комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, передає «Волинська правда».

Представник департаменту муніципальної варти, начальник відділу демонтажів Роман Кулик розповів, що мають намір, зокрема, змінити положення, додавши деякі функції, а також прописати повноваження про евакуацію автотранспорту.

Детальніше розповісти про останнє попросив заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук. «А ви знаєте, що «Автопарксервіс» вже цим займався? Це не дуже вдало закінчилося», – додав він.

Натомість представник муніципалів відповів, що внесення цього повноваження у положення ще не означає, що завтра почнуть евакуйовувати автотранспорт. «Ми хочемо це питання вивчати. Можливо, обмінюватися досвідом. Хотіли поїхати за досвідом до Львова», – додав Кулик.

Свою думку з приводу цього висловив і голова комісії Андрій Козюра. «Як на мене, таке повноваження має бути у муніципалів. Інше питання – правова основа цієї справи», – сказав він.

Зрештою, члени комісії таки не проголосували у підтримку змін до положення.
 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині зі снігових заметів рятувальники дістали 6 вантажівок
Наступна новина Знайшли субмарину, що загадково зникла в часи Першої світової. ФОТО. ВІДЕО
Схожі новини