На 27 школу спрямують 7 мільйонів 200 тисяч гривень

Сьогодні засідала постійна комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики. Депутати  погодили проект розпорядження голови ОДА Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2018 рік (передача цільової субвенції з Луцького міського бюджету обласному бюджету на будівництво школи і дитячого садка в 55-му мікрорайоні).

Заступник директора депаратаменту фінансів ОДА Володимир Селедець нагадав, що 13 серпня Луцька міська рада прийняла рішення, яким змінила бюджет міста, передавши обласному бюджету субвенцію в сумі 7 млн 20 тис. грн на об'єкт "Будівництво школи-дитячого садка в 55-му мікрорайоні м. Луцьк". 

Пан Селедець запропонував депутатам підтримати цю позицію, проголосувавши за проект відповідного розпорядження голови ОДА, яким вносяться зміни до показників обласного бюджету з врахуванням іншої субвенції. Депутати пропозицію підтримали.

Рекомендовано збільшити доходи загального фонду обласного бюджету на 7 млн 200 тис. грн. Розпорядник коштів - управління капітального будівництва ОДА.

Заступник голови комісії Володимир Бондар, який провів сьогоднішнє засідання, наголосив на важливості питання, зважаючи на те, що в місті відбуваються дискусії щодо виділення цих коштів. Адже одні политики вважають, що їх потрібно спрямувати на школу, інші ж вимагали, аби кошти пішли на будівництво реабілітаційного центру для атовців. "Добре, що голова облради та голова ОДА мають спільну позицію з цього питання. Завершення будівництва школи актуальне для громади міста сьогодні", - зауважив Володимир Бондар.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські ОТГ дізналися секрети Facebook
Наступна новина У бюджетній комісії Волинської облради - кадрові зміни
Схожі новини