На дорозі між Локачами та Війницею триває ремонт. Його чекали більш ніж 30 років

На Волині розпочали ремонт дороги Війниця – Локачі. У проєкті ремонту, який вартує 90 мільйонів гривень, передбачено не лише нове асфальтобетонне покриття, а й також освітлення населених пунктів, тротуари та захисне огородження.

Дорога протяжністю майже 6 кілометрів, що з’єднує Локачі із автошляхом, який веде на місто Володимир-Волинський, не бачила капітального ремонту більш ніж 30 років, кажуть місцеві мешканці.

«Питання уже давно наболіло. Свого часу виділили кошти з бюджету Локачинської районної ради на проєктну документацію, проте грошей на сам ремонт тоді не було. Зараз, за сприяння народного депутата Вячеслава Рубльова, ця проблема зрушилася з місця і ремонт розпочався», – каже староста Війницького старостинського округу Євген Шозда.

На його думку, нова дорога оживить навколишні села, адже це і розвиток інфраструктури, і розвиток сіл. Місцевий люд початком робіт у громаді дуже втішений. Як і темпами робіт. Мовляв, лише тиждень тому зняли старий асфальт, а нині уже поклали новий.

«Ця дорога була в жахливому стані, – констатує голова Затурцівської громади Юрій Ковальчук. – Бо раніше робили тільки ямковий ремонт, який не витримував жодної критики».

За словами начальника Служби автомобільних доріг в області Анатолія Посполітака, на різних ділянках дороги зараз тривають різні етапи робіт: і фрезерування, й укладання щебеневого покриття , і, власне, вкладання першого шару асфальтобетонної суміші.

«Це довгоочікуваний ремонт для усіх мешканців Локачинщини. Я щиро вдячний Міністру інфраструктури Олександру Кубракову за те, що чує прохання і відгукується на проблеми виборців 20-го округу, та начальнику Служби автомобільних доріг Волині Анатолію Посполітаку ¬– за оперативність роботи», – уточнює Вячеслав Рубльов.

Він наголошує: ремонт цієї дороги – це те, що він із командою обіцяв. Тож зараз не словом, а ділом вони доводять результативність роботи.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку горів магазин родичів голови Підгайцівської громади Семенюка
Наступна новина «Він вміє чути. Це йому до честі», - Михаїл про голову Волинської ОДА
Схожі новини