На гарячу лінію для родичів російських військових почали надходити сотні дзвінків

Фото умовне ALEXANDER REKA

Сотні людей дзвонять на гарячу лінію «Повернися живим з України!» Міноборони України, створену для родичів російських військових.

Про це повідомила телерадіостудія Міноборони України «Бриз» в Facebook, - пише «Українська правда».

«На гарячу лінію для родичів російських окупантів вже дзвонять сотні людей, які розшукують своїх близьких. Захоплені в полон мають можливість подзвонити додому, як цей черговий «заблукавший» з Новокунецького ЗМОПу», – йдеться у повідомленні. 

На відео полонений чоловік говорить, що «командири нас зрадили», що українські  військові вдарили з гранатометів і «половина загону полягла», а сам він «чудом вижив».

">http://

Нагадаємо, увечері 26 лютого у Міноборони України відкрилася  гаряча телефонна лінія «Повернися живим з України!». Там родичі російських військовослужбовців зможуть дізнатися про те, чи ще живі їхні рідні, чи взяті в полон, чи є поранення або вирішити питання про те, коли і як можна забрати тіло загиблого родича з території України.

До слова, у Росії не відкривається сайт Роскомнагляду, а на телеканалах звучить українська музика. Міністерство цифрової трансформації України вважає, що за цим можуть стояти хакери з Anonymous.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЄС, США і Канада відключають Росію від SWIFT
Наступна новина У Луцьку запрацює штаб психологічної підтримки населенню
Схожі новини