На околиці Луцька демонтували зупинку: обіцяють встановити нову. ВІДЕО

Зупинку на виїзді з Луцька в напрямку Підгайців демонтували. Скріншот із відео

Декілька днів тому зупинку, що знаходилася на виїзді з Луцька в напрямку Підгайців, демонтували. Місцеві жителі обурені.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

«Ця зупинка завжди була в якомусь такому брудному стані. Там постійно якісь пляшки, побите скло. Якби її демонтували і зробили щось нормальне, гарне, було б все окей», – розповіла студентка Ірина Агапова.

Люди чекають на транспорт поряд із місцем, де знаходилася зупинка. Нині сховатися від вітру чи снігопаду неможливо. Аби не забруднити сумки, ставлять їх на бетон сусіднього білборда. Усі чекають на повернення накриття.

Ця зупинка – комунальна власність, і належить вона Луцьку

«Після осінніх буревіїв зупинка була в занедбаному стані. Проведено було її обстеження, визнано такою, яка не відповідає вимогам сучасних будівельних норм», – директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Головний комунальник Луцька закликав лучан не панікувати: на тому ж місці до кінця року встановлять нову комфортабельну.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дрібний дощ та хмарно: погода в Луцьку на 31 січня
Наступна новина Порошенко дав стипендії двом волинським спортсменкам
Схожі новини