На Першому – конкурс аматорських відео

У кожного із нас є немалий архів кумедних, милих, екстремальних, захоплюючих аматорських відео, знятих випадково чи навмисно. Зазвичай, ці відеоролики просто «висять» у наших телефонах й лише час від часу демонструються родичам при нагоді чи на сімейних святах.

Ми за те, аби позитив максимально розповсюджувався, а найкращі ідеї та їх виконавці  отримали винагороду за  старання й уміння. Матеріали, якими Ви хотіли б поділитись та які здатні підійняти настрій оточуючим, повинні бачити усі!

Для цього «Перший канал соціальних новин» започаткував конкурс на найоригінальніший аматорський відеоролик. Умови конкурсу:

  1. Ви надсилаєте нам на електронну пошту pershyj.news@gmail.com відеоролик, який, на Вашу думку, вартує уваги. Цей відеоматеріал не повинен містити у собі:
  • будь-який сексуальний чи порнографічний характер;
  • елементи жорстокості, знущань і тому подібне;
  • політичних мотивів;
  • нецензурної лексики.
  1. Ми публікуємо Ваше відео на «Першому» та поширюємо у власну Facebook-сторінку.
  2. Користувачі «Першого» голосуватимуть на сайті за найкраще відео. Матеріал, що назбирає найбільшу кількість вподобань за публікацію та коментарів до неї саме на нашому сайті, стане переможцем конкурсу та отримає подарунок від редакції.

Конкурс триває з по 25 липня до 1 серпня.

Долучайтесь! Будьте першими у всьому!


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьк на фестиваль їжі батьки із дітьми зможуть до обіду заходити безкоштовно
Наступна новина Волинянина побили на залізничній станції
Схожі новини