На підмогу батальйону 100-ї бригади приїхали добровольці з Шацької громади

На підмогу Ковельському батальйону Волинської бригади тероборони на схід України прибув трудовий десант з добровольчого формування Шацької територіальної громади.

Про це повідомили в пресслужбі бригади.

«Фермер і різьбяр по дереву Володимир Адамович Ключук, староста Грабівського старостинства Шацької селищної ради Олександр Адамович Цвид та підприємець-перевізник Володимир Антонович Шум на 10 днів відклали свої справи (а декому й відпустку довелося брати), прибули у прифронтову зону… і взялися за ремонт автівок ковельських тероборонівців! Адже на війні автівки ламаються разів у 150 частіше, ніж у звичайному житті – даються взнаки фронтові дороги та експлуатація техніки в умовах постійних обстрілів», – розповіли у бригаді.

– Жоден з нас не є професійним автослюсарем. Але кожному довелося поїздити на вантажівках – тож уявлення про цю справу маємо. Те що вміємо, те що можемо – робимо, – розповідає Володимир Шум.

На знак подяки члени Шацької ДФТГ одержали відзнаки від командира Ковельського батальйону Волинської бригади тероборони, підполковника Івана Кучейника:

– Це ще один яскравий приклад дієвості ДФТГ у Ковельському районі. Добровольчі формування працюють у нас аж ніяк не на папері. Вони постійно навчаються, тренуються, активно долучаються до допомоги нашому батальйону і нашій бригаді. З таким резервом на Волині нам тут, за понад тисячу кілометрів від рідних домівок, ніякий ворог не страшний!

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі волонтери готують черговий вантаж для військових на передову
Наступна новина На Горохівщину сьогодні привезуть полеглого Героя Сергія Мельничука
Схожі новини