На посаду директора Волинської обласної клінічної лікарні претендує лише один кандидат

Заслужений лікар України, судинний хірург Олександр Дудар. Фото видання «Конкурент»

Документи на участь в конкурсі на зайняття посади директора Волинської обласної клінічної лікарні подав лише один кандидат. Олександр Дудар з грудня 2019 року є виконувачем обов’язків директора цього ж медзакладу.

Про це повідомила пресслужба Волинської обласної ради у коментарі ІА «ВолиньPost».

Відомо, що учасником конкурсу на посаду директора Волинської обласної клінічної лікарні є лише один кандидат - заслужений лікар України, судинний хірург Олександр Дудар. З грудня 2019 року він також є виконувачем обов’язків директора цього ж медзакладу.

Документи від учасників Волинська обласна рада приймала від 14 до 28 січня. Кандидат на цю посаду повинен мати сім років досвіду на керівній посаді.

Сьогодні, 7 лютого, відбудеться засідання конкурсної комісії щодо розгляду заяви і інших документів претендента, а 11 лютого – заслуховуватимуть учасника конкурсу та проведуть із ним співбесіду.

Нагадаємо, раніше «Перший» повідомляв, що ексочільник державного підприємства «Дороги Прикарпаття» Андрій Сазонов претендує на посаду директора департаменту інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У інфекційному шпиталі в Боголюбах перебуває 92 хворих на ковід. Яка там ситуація
Наступна новина У Луцьку на мосту зіткнулися два легковики
Схожі новини