На вибори мера Луцька варто чекати вже у 2018 році

Вибори Луцького міського голови відбудуться вже у 2018 році, оскільки депутати Верховної Ради не проголосували за призначення дострокових виборів.

Кандидат ще не узгоджений, структури недорозбудувані і медіа не всі куплені, а думка громади – ні до чого. Про це пише волинський нардеп Ігор Гузь на своїй сторінці у Facebook. 

«Ну а Луцьк знову в прольоті… 

Виборів міського голови, які було заплановано провести 24 вересня цього року, чекати не варто. Парламент успішно завалив це питання 11 липня, а сьогодні проект рішення банально не внесли до порядку денного. Реальність з огляду на всі ці політичні гойдалки у місті дуже сумна: вибори відбудуться вже у 2018 році.

За моєю інформацією, це позиція Адміністрації Президента, адже у вівторок голосів не додали БПП та група «Воля народу» неформальними очільниками якої є вихідці з Волині.

І кандидата не узгодили, і структури недорозбудували, і медіа ще не всі прикупили. Все, як бачите, банально, думка громади ні до чого.

Тому вся ця комедія у Луцьку буде продовжуватися, ніхто не буде займатися розвитком, перспективами, інвестиціями, а тільки дрібними і нікому не потрібними шоу, звинуваченнями та щоденними поливаннями один одного брудом у ЗМІ.

Так і живемо…

p.s. Пробував у вівторок переконати колег підтримати рішення, але, на жаль, не допомогло, забракло всього вісім голосів», – йдеться в дописі.
 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Запоріжжі готуються до Дня металурга
Наступна новина Слухань щодо смороду не буде: у мерії проігнорували майже 4 тисячі лучан
Схожі новини