На Волинь привезуть тисячу доз вакцини від грипу

Джерело фото: Главком

Уже наступного тижня на Волинь надійде перша партія вакцини від грипу у кількості 1000 доз.

Про це повідомив директор державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк, – пише Район.in.ua.

Якщо використають першу партію, то організують додаткову поставку.

«Про вакцинацію від грипу багато говорять, але роблять щеплення зовсім не багато волинян», – зауважив директор «Волиньфармпостачу».

З його слів, цього року це буде дві вакцини: «Ваксігрип» та «Джісі Флю». Вартість однієї першої дози становитиме близько 300 гривень, її продаватимуть у роздрібній мережі. Другої – 220-230, адже вона має декларовану ціну.

Заявка сформована на рівні минулого року, зокрема, для тих категорій, яким вакцинація необхідна в першу чергу. Зі слів Михайла Півнюка, в області щороку використовують 2-2,5 тисячі доз вакцини від грипу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Вакцини проти грипу в Луцьку: все, що треба знати

«Епідемічний сезон ГРВІ та грипу розпочався на початку жовтня, тому зараз саме час вакцинуватися. Наразі випадків грипу в області не зафіксовано, підвищення захворюваності на ГРВІ - нема», – наголосив головний лікар обласної інфекційної лікарні Руслан Морочковський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Взяла мітлу - пішла гребти, або Стати Зіною Іванівною. ЕКСПЕРИМЕНТ
Наступна новина «Невідомо, чи УПЦ КП ще існує», - речник Волинської єпархії УПЦ МП
Схожі новини