На Волині без світла – понад 30 тисяч споживачів, – Волиньобленерго

Станом на ранок 24 листопада на Волинську область збільшено доведений ліміт потужності, що дозволить додатково відновити електропостачання 60000 споживачів. Без напруги залишаються орієнтовно 30900.

Про це інформують у Волиньобленерго. 

Повідомляють, що першечергово здійснюється максимальне забезпечення електропостачанням усіх важливих об'єктів критичної інфраструктури (лікарні, військові об'єкти, КНС, водозабори, районні котельні, базові вишки з'язку).

Першечергово здійснюється максимальне забезпечення електропостачанням усіх важливих об'єктів критичної інфраструктури (лікарні, військові об'єкти, КНС, водозабори, районні котельні, базові вишки з'язку).

«Головна проблема – відсутність достатньої генерації з теплових та атомних електростанцій для видачі потужності через підстанції НЕК «Укренерго». Загалом по області, як і по всій Україні гострий дефіцит потужності, – йдеться в повідомленні обленерго. 

Енергетики усієї країни працюють цілодобово для якнайшвидшого повернення світла українцям. За попередньою інформацією Міністерства енергетики зменшення дефіциту електроенергії в ОЕС України для можливості заживлення споживачів очікуємо вже до кінця доби.

Нагадаємо, 23 листопада, росія вкотре обстріляла енергетичні об'єкти. Знеструмлені багато міст і сіл. У Луцьку також нема води.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Пунктів незламності звернулися понад сотня людей
Наступна новина Через «Ягодин» в Україну хотіли незаконно ввезти товар на суму майже 3 мільйони гривень. ФОТО
Схожі новини