На Волині дороги взимку пропонують посипати піском із підпільних кар’єрів

фото ілюстративне, джерело: acc.cv.ua

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко пропонує заготовляти пісок для посипання доріг у зимовий період у підпільних районах.

Про це стало відомо 31 липня під час оперативної наради в адміністрації.

Начальник Служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак розповів, що «дорожники» вже почали готуватись до зими. Зокрема, розпочалась заготівля піску. За його словами, у Луцькому та Горохівському районах це особливо важливо зробити зараз, доки не закрились місцеві кар’єри.

На це Олександр Савченко запропонував використовувати ресурси із «нічийних» кар’єрів, які виявили у Володимир-Волинському та Каміньь\-Каширському районах, мовляв, є два варіанти: або закопати їх назад, або діяти так, аби від них була користь.

«Може й власник з’явиться», - зауважив Савченко.

Заготівлю піску планують завершити до 1 жовтня. Разом з тим дбають про закупівлі солі. Анатолій Посполітак також пообіцяв, що взимку волиняни зможуть нормально пересуватись дорогами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині побільшало ЗМІ
Наступна новина Повідомили, хто найбільше на Волині боргує за газ
Схожі новини