На Волині ексначальницю відділення Укрпошти судили за крадіжку ковбаси

На Волині судили ексначальницю відділення Укрпошти за привласнення грошей та ковбаси на загальну суму понад 190 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського райсуду, передає "Еспресо.Захід". 

Жінка частково визнала провину і пояснила свій вчинок «складними сімейними обставинами», оскільки в неї захворів син і померла мати. За привласнення майна їй присудили рік тюрми, а також зобов’язали повернути пошті вкрадені кошти.

Відомо, шо виконувачка обов’язків начальниці відділення Укрпошти систематично крала гроші з каси пошти для власних потреб. Загалом вдалося встановити крадіжку на суму 183 296 гривень. Окрім цього, вона також привласнила сосиски та ковбасу на суму майже 7 тисяч гривень.

У вироку йдеться, що обвинувачена свою провину визнала лише частково: зокрема, визнала, що взяла із каси сумарно 40 тис. грн. Також визнала крадіжку продуктів. Свій вчинок вона пояснила складними сімейними обставинами, оскільки в неї захворів син і померла мати. Водночас вона заявила, що недостача у касі була ще до того, як вона почала працювати начальницею відділення, але суд цю версію відкинув.

Відтак суддя визнала жінку винною і призначила рік ув’язнення. Також їй на цей же термін заборонили обіймати посади, пов`язані з прийомом, збереженням та розпорядженням грошових коштів, поштових відправлень та інших цінностей.

Головне фото – ілюстративне


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ківерцівська громада попрощалася із загиблим Героєм Ігорем Думкою
Схожі новини