На Волині оголосили два дні жалоби. Прощатимуться із полеглим воїном

Фото ілюстративне

На Волині 24 та 25 січня 2020 року оголосили днями жалоби за загиблим у зоні проведення Операції об’єднаних сил волинянином-військовослужбовцем Миколою Сорочуком.

Відповідне розпорядження підписав голова Волинської облдержадміністрації Юрій Поуляйко, повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Нагадаємо, загинув військовий 22 січня 2020-го року під час виконання бойових завдань на позиціях в межах взводного опорного пункту від кулі ворожого снайпера.

За повідомленням ІА Волинські Новини, нортеж із тілом Миколи Сорочука прибув на Волинь 24 січня о 8:30 ранку. Представники влади, волонтери, громадські активісти та просто небайдужі волиняни зустріли його у селі Велика Городниця, що на межі Рівненської та Волинської областей.

Священники відслужили за загиблим панахиду. 

Опісля жалобний кортеж поїхав до рідної домівки героя у село Лище, де поблизу школи загиблого мали зустріти діти.

Як інформують в ОДА, прощання із полеглим героєм розпочнеться 24 січня у нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору міста Луцька. Наступного дня, 25 січня, відбудеться громадська панахида та поховання.

Відповідно до розпорядження голови ОДА на всій території Волинської області на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій будуть приспущені Державні Прапори України.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський розповів, що Україна почала розмову з РФ щодо нового обміну полоненими
Наступна новина Стало відомо, коли у Луцьку запрацює автоевакуатор
Схожі новини