На Волині патрульні за ніч зупинили двох п'яних водіїв

Фото патрульної поліції Волинської області

На Волині за ніч патрульні зупинили двох п’яних водіїв. Перевірка показала, що рівень алкоголю в крові одного з них перевищував допустиму норму у 13 разів, а у іншого – у вісім. 

Про це 2-го липня повідомила пресслужба патрульної поліції Волинської області. 

Сьогодні вночі патрульним надійшло орієнтування про те, що на автодорозі Н-22 зупинили водія, який перебував у стані сп’яніння.

Прибувши на місце події, поліцейські побачили фургон Mercedes-Benz Sprinter. Очевидці розповіли, що водій порушив правила дорожнього руху – не зупинився на знак 2.2 «Проїзд без зупинки заборонено», а також здійснював небезпечні маневри на дорозі.

У 33-річного водія помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду – 2,58 проміле, що майже в 13 разів перевищує допустиму норму.

Згодом на одному з блокпостів поліцейські зупинили автомобіль Toyota Camry. Після перевірки документів у 54-річного водія патрульні встановили, що він керував машиною не маючи права на керування.

А під час спілкування в нього помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд у медзакладі. Результат - 1,74 проміле, що у вісім разів перевищує допустиму норму.

На обох водіїв склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Нагадаємо, днями на автодорозі Устилуг–Луцьк–Рівне патрульні зупинили автомобіль Haval H9 за перевищення швидкості. У водія поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощались з загиблим Героєм Валерієм Швиридом
Схожі новини