На Волині почав роботу асфальтобетонний завод. За день виготовили 70 тонн суміші. ФОТО

На Волині  відновив роботу асфальтобетонний завод філії «Старовижівський автодор» ДП «Волинський облавтодор», що розташований у Камінь-Каширському.

У перший день своєї роботи ним виготовлено 70 тонн гарячої асфальтобетонної суміші, – повідомляють у Службі автомобільних доріг Волинської області.

Загалом на Волині працює три таких заводи, продукція яких наразі використовується для виконання робіт з ліквідації ямковості на автодорогах державного значення. 

Читати також: У селі на Волині візьмуться за дорогу, яка не бачила ремонту десятки років. ФОТО

«На цих роботах за 3 квітня було задіяно 14 ремонтних бригад підрядних підприємств, відповідальних за експлуатаційне утримання таких автошляхів. Ними за день ліквідовано ямковість на близько 1200 м2 автодоріг», – йдеться у повідомленні.

«Служба автомобільних доріг у Волинській області просить всіх учасників дорожнього руху з розумінням ставитись до тимчасових незручностей, бути уважними у місцях проведення дорожніх робіт і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Особливо закликаємо не ігнорувати попереджувальні дорожні знаки, що встановлені на аварійно-небезпечних ділянках автошляхів та в місцях, де працюють дорожники, завчасно знижувати швидкість руху свого транспортного засобу перед ними», – звертаються дорожники.

Читати також: У Луцьку ремонтуватимуть Набережну


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ліричний і драйвовий гурт «Без обмежень» у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна новина Луцька патрульна розповіла про дивні дзвінки на «102»
Схожі новини