На Волині поліція припинила спробу вивезення труб з об’єкта державного значення

Патрульна поліція Волині припинила спробу вивезення труб з об’єкта державного значення.

Вирішується питання щодо реєстрації кримінального провадження, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Сьогодні, на автодорозі Луцьк-Ковель, керівництвом УПП у Волинській області було виявлено транспортні засоби обабіч траси, в які завантажували металеві труби невідомого походження великого розміру.

На місце події прибув екіпаж відділу моніторингу та аналітичного забезпечення УПП у Волинській області.

На вимогу полісменів пояснити законність і мету цих дій присутні особи не відреагували, пояснивши, що є «звичайними працівниками, які виконують вказівки». Жодних документів на проведення робіт не надали.

Волинські патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка наразі проводить слідчі дії та описує виявлені труби. 

Спецтехніку, в яку завантажували труби, вилучено і доставлено на спецмайданчик м. Ковеля. Трьох осіб, які перебували на місці події, доставлено до відділку поліції.

«За попередньою інформацією, їх викопували неподалік траси, на місці пролягання нафтопроводу, який є державним об’єктом стратегічного значення. Далі їх підвозили до дороги та відправляли згодом у невідомому напрямку. Можливо, труби різали на території всієї області, а вони, за попередньою інформацією, можуть використовуватись у військово-транспортних цілях для транспортування нафтопродуктів», - повідомив заступник начальника УПП у Волинській області Дмитро Хмарук.

Про подію повідомлено Службу безпеки України, Управління захисту економіки ГУНП, військову прокуратуру, вирішується питання щодо внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань та реєстрації кримінального провадження.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські дорожники палять величезні костри незважаючи на заборону
Наступна новина Українських військових обстріляли з території Росії
Схожі новини