На Волині попрощались з Героєм Анатолієм Неведюком

В журбі та скорботі 22 червня Маневицька громада проводжали в останню земну дорогу земляка, односельчанина, молодшого сержанта Анатолія Неведюка.

Воїн загинув гідно виконуючи свій військовий обов’язок від рук ненависних загарбників 19 червня 2024 року на Харківщині, – йдеться на фейсбук-сторінці громади.

40-річний уродженець с. Серевинівка після одруження разом з дружиною Вітою Володимирівною проживали у Куклах, виховували сина та доньку. Син Владислав цього року випускник. Донька школярка. Анатолій Петрович довгий час працював завідувачем господарства у Куклинському ліцеї. Був добрим, щирим душею та відкритим до спілкування односельчанином, хорошим, чуйним колегою.

З початку лютого цього року, командир бойової машини мужньо боронив від вторгнення ворога рідну землю, захищаючи незалежність України. У пошані зустрічали тіло захисника жителі Колківської та Маневицької громад. Велелюдною ходою з усіма військовими почестями проводжали до місця вічного спочинку нашого Героя. Панахиду відслужили у Свято-Михайлівському храмі.

Без надійної опори залишилися згорьовані батьки, овдовіла дружина, осиротілі донечка та син. Гірко й боляче усвідомлювати, якою страшною є ціна нашої свободи. Добрий і світлий спомин про полеглого назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав його, любив та шанував.

Вічна пам’ять і слава Герою України Анатолію Неведюку!


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка різниця між зняттям і виключенням з військового обліку: пояснення
Схожі новини