На Волині привітали з днем народження маму загиблого Героя Олега Поліщука. ФОТО

27 квітня виповнилось 78 років мамі загиблого на війні володимирчанина Олега Поліщука. Привітали Лідію Федорівну перший заступник Володимирського міського голови Ярослав Матвійчук та начальниця рганізаційно-виконавчого відділу міської ради Наталія Лазар.

Про це повідомили в міській раді Володимира. 

Від імені міського голови і усіх вдячних володимирців Ярослав Анатолійович привітав маму Героя, подякував за сина, побажав міцного здоров’я і довгого життя у звільненій від ворога Україні.

Старшина Олег Поліщук був командиром відділення зенітно-ракетного взводу зенітно-ракетної артилерійської батареї зенітно-ракетного артилерійського дивізіону військової частини А-1008. Його призвали до лав Збройних сил України з першого дня повномасштабного вторгнення росії.

Загинув Герой від ракетного обстрілу біля населеного пункту Званівка неподалік Бахмута 4 липня минулого року. Саме тоді він перестав мамі дзвонити, а доти щодня старався виходити на зв’язок.

«Йому було рівно 50 років і 4 місяці, – уточнює Лідія Поліщук. – Бо ж народився теж 4-го числа – у березні 1972 року. Чотири роки, починаючи з 2014-го, він уже служив і все було добре, а того страшного дня більше не подзвонив…»

Без батька залишився син, якому зараз 17.

Похований воїн на Федорівському кладовищі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі в ДТП постраждала 12-річна школярка
Наступна новина У Луцьку жителі двох вулиць тимчасово будуть без гарячої води