На Волині призовник сховався від армії, виїхавши на постійне місце проживання ...в Росію

На Волині призовник вирішив «відкосити» від армії, виїхавши на постійне місцепроживання у сусідню країну, – пише Район.Шацьк

Зі слів Василя Матвійчука, військового комісара Шацького районного військового комісаріату, планове завдання на військову службу за контрактом для Шацького РВК на 4 квартал 2017 року складає 5 чоловік. Станом на 12 листопада цього року 3 кандидати відправлено до лав ЗСУ, 2 проходять медичний огляд.

В Шацькому районі триває осінній призов на строкову військову службу. Нове планове завдання для Шацького РВК складає 9 чоловік.

Відповідно до списків призову підлягає 272 чоловік. З них оповіщено 90 осіб, з’явилися до призовної дільничної комісії – 90, надано відстрочку – 65, призначено в команди -5, непридатними виявилися 16 чоловік, тимчасово не придатними – 16, проходить медогляд 1 особа, направлено на дообстеження – 2.

Як відзначив комісар, 13 листопада в РВК повинні були відправляти призовника, проте, зі слів батьків, син виїхав на постійне місце проживання …в Росію.

На даний час не оповіщено 182 призовники. З них 35 знаходяться на заробітках за кордоном, 20 – на заробітках на території України, 11 не проживають за місцем реєстрації, 27 навчаються в іншій місцевості, 50 відсутні вдома.

182 призовники, які не з’явилися в Шацький РВК для проходження військово – лікарської комісії, подано для розшуку в Національну поліцію.

За порушення законодавства про військовий обов’язок та військову службу на призовників складаються протоколи про їх притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ці трагічні події довелося пережити заново», - вдова загиблого під Волновахою атовця
Наступна новина Мешканця Львівщини на Волині підозрюють у наркозлочинах