На Волині провели в останню путь загиблого матроса. ФОТО

Сьогодні, 16 жовтня, у Берестечківській громаді провели в останню дорогу командира відділення морської піхоти, командира бойової машини, матроса Старостіна Олександра Володимировича, 31 січня 1973 р.н.

Про це повідомили у міській раді. 

Боєць був призваний на військову службу 23.07.2024 року та 09.10.2024 року під час виконання бойового завдання загинув поблизу населеного пункту Миколаївка Покровського району, Донецької області.

Жителі громади зустрічали Героя на колінах, провели траурний кортеж коридором шани до площі Соборності у м. Берестечко, де було відслужено чин заупокійної літії. Із скорботними словоми до усіх мешканців громади звернувся міський голова Ігор Грудзевич.

У Свято-Троїцькому соборі м. Берестечко було відслужено повний чин похорону священниками Берестечківського деканату. Поховали Героя на місцевому кладовищі в м.Берестечко. В мить прощання звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

Вічна пам'ять і Царство небесне Герою України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двоє волинян організували схему з фіктивними шлюбами, аби допомагати ухилянтам
Наступна новина «Ця ікона відвела приліт». Історія жінки, яка пішла у військо заради сина