На Волині п’яний водій мотоблока заплатить 17 тисяч шрафу

Фото ілюстративне

Старовижівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який керував мотоблоком з ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє Район.Стара Вижівка, посилаючись на постанову суду.

Чоловік 25 липня 2022 року о 12:05 керував мотоблоком «Зубр» по вул. Центральна в селі Секунь в стані алкогольного сп’яніння. 

У судове засідання обвинувачений не з’явився, хоча про дату, час і місце розгляду йому повідомили. Про причини неявки суд не повідомив, клопотань про відкладення розгляду не подав.

Справу розглянули за його відсутності.

У суді взяли до уваги протокол про адміністративне правопорушення, а також відеозапис з нагрудної камери поліцейського, на якому водій підтвердив, що вживав алкоголь, а саме випив 150 грамів горілки, після чого керував мотоблоком.

Суддя постановила визнати винним кермувальника у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накласти на нього 17 тисяч гривень штрафу.

Також чоловік заплатить на користь держави судовий збір у розмірі 496 гривень.

Читайте також: У Луцьку не розминулися маршрутка та автівка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, коли на Волинь привезуть тіла двох загиблих Героїв
Наступна новина Підземелля вежі Чорторийських у Луцьку: чому досі не відкрили для туристів
Схожі новини