На Волині судитимуть водія за аварію, у якій загинула 2-річна дитина

Волинянина судитимуть за аварію, у якій загинула жінка та дитина.

Про це інформує прокуратура Волині.

Прокурори відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Волинської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт про порушення 21-річним волинянином правил безпеки дорожнього руху. У результаті троє людей отримали травми середньої тяжкості, а також двоє осіб загинули (ч. 3 ст. 286 КК України).

Удень 30 червня 2022 року чоловік рухався автодорогою у місті Нововолинськ за кермом автомобіля марки «OPEL VECTRA». Під час проїзду нерегульованого перехрестя нерівнозначних доріг він не надав дорогу автомобілю марки «УАЗ 3741» та допустив зіткнення транспортних засобів.

Читайте також: На Володимирщині в аварії загинув молодий хлопець

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажири його авто – тимчасово переселена з Харківщини 29-річна жінка та її дворічна донька – загинули.

Міру покарання водію обере суд.

Зауважимо, що згідно із санкцією ч.3 ст. 286 КК України покаранням за такий злочин є позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також: На Волині судитимуть водія, який на смерть збив дитину


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виготовлятимуть буржуйки для армії
Наступна новина На Волині чоловіка за контрабанду гашишу посадили на вісім років
Схожі новини