На Волині у під'їзді напали на чоловіка та пограбували його. Зловмисників затримали у Луцьку

10 лютого у Ковелі на чоловіка у під’їзді напали та пограбували. Йому завдали тілесних ушкоджень та вкрали сумку з грошима. Зловмисників затримали у Луцьку.

Про це поліцію повідомила його дружина, – повідомляє пресслужба. 

Відомості одразу ж належним чином задокументували, відповідно до ст. 187 КК України. На місце події негайно скерували слідчо-оперативну групу, співробітників кримінальної поліції, інші профільні служби. 

Читайте також: У Луцьку з будинку підприємця вкрали гроші та коштовності

Завдяки ретельному аналізу слідової інформації, відео з камер спостереження правоохоронці встановили особи та маршрут зловмисників, яких, як з’ясувалось, було двоє.

«Їх уже сьогодні затримали у Луцьку співробітники управління карного розшуку та ковельські оперативники і слідчі. Фігурантам – 28 та 30 років, вони мешканці обласного центру. Один з них вже мав проблеми із законом та був судимий за подібні злочини. Відомо також, що за потерпілим вони стежили і планували свій зухвалий злочин заздалегідь», - повідомив начальник ГУНП Юрій Крошко.

Під час обшуку в помешканнях зловмисників правоохоронці виявили та вилучили речові докази, які можуть свідчити про причетність до скоєння злочину. 

Читайте також: Сховав у панелі приладів та колесі. Волинянин хотів провезти через кордон майже центнер копченостей

   

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сховав у панелі приладів та колесі. Волинянин хотів провезти через кордон майже центнер копченостей
Наступна новина У громадах Волині стартувала реалізація корисних проєктів. Без участі мешканців не обійдеться
Схожі новини