На Волині від отруєння померла 2-річна дитина

джерело фото: i.lb.ua

Дворічна дитина отруїлася, перебуваючи на гостині в бабусі в Камінь-Каширському районі.

Маленький волинянин помер у лікарні, не виходячи із коми, – пише ІА ВолиньPost.

Подробиці трагедії розповів голова Камінь-Каширської РДА Валерій Дунайчук. За словами посадовця, у селі Боровне у бабусі перебувало четверо маленьких онуків – двоє із Боровна разом із мамою та ще двоє хлопчиків із села Рованці Луцького району.

17 вересня о 22 годині усіх дітей та матір двох хлопчиків забрала швидка допомога із Каменя-Каширського. Сьогодні, 18 вересня, о 05:15 ранку хлопчик із села Рованці помер. Тіло дитини відправили на експертизу.

«Знаю, що дитина 2016 року народження із Луцького району була у комі та померла у лікарні сьогодні зранку», – додав посадовець.

Іншого хлопчика, який мешкає у Луцькому районі, доставили до лікарні в обласному центрі. Мама разом із хлопчиками із Боровна перебуває в інфекційному відділенні лікарні у Камені-Каширському. Їм проводять детоксикацію та промивають кишечник.

За словами Дунайчука, наразі невідомо, чим отруїлися постраждалі, тож справою займається поліція, Держспоживслужба та лабораторний центр.

«З бабусею все добре, вона не вживала того, що інші. Але зараз сказати, що саме сталося, не можна – це треба аналізувати цілий ланцюжок того, що вживали постраждалі, можливо, навіть протягом кількох днів», – резюмував посадовець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Після відвідин поліклініки в лучанки захворіла дитина
Наступна новина Вивозь або плати: лучан штрафують за будівельне сміття. ФОТО
Схожі новини