На Волині відновили рух на мосту, ремонт якого зупинили через війну

Фото Служби автомобільних доріг Волині

На Волині відновили міст перед Ківерцями, ремонт якого змушені були зупинити у лютому через вторгнення росіян.

Про те, що міст знову – проїзний, повідомили у Службі автомобільних доріг Волині. Йдеться про міст на автомобільній дорозі Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі –Любешів – Дольськ, ліва частина якого тривалий час була закрита.

«На початку лютого поточного року ми розпочали ремонт цієї штучної споруди та 5-кілометрової ділянки Дачне – Ківерці автошляху Р-14, на якій він розташований. Ліву частину мосту розібрали, а на ремонтованому відтинку дороги зняли старий шар дорожнього покриття. Із початком повномасштабної збройної агресії росії всі ремонтні роботи довелось призупинити. З того часу весь транспорт через цей міст рухався в обох напрямках лише правим проїздом, що значно сповільнювало проїзд, створювало загрозу безпеці руху та незручності для водіїв. Та це вже позаду – цю частину мосту відремонтували і відновили повноцінний рух. Якість робіт перевірено представником замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області», – інформують дорожники.

Роботи на мосту виконували підрядні підприємства ТзОВ «РБП Транс-мост» та ТзОВ «Луцькавтодор-Сервсіс».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Росіяни намагаються нас зламати фейками: як з цим боротися?
Наступна новина Збирають ріпак, ячмінь та пшеницю. На Волині розпочались жнива
Схожі новини