На Волині затримали трьох «кабельних» злодіїв. ФОТО

Поліція Нововолинська затримала злодіїв, які викрадали кабелі та лишали мешканців міста без телефонного зв’язку та інтернету. Одного із них спіймали “на гарячому”.

29-го листопада затримали “на гарячому” зловмисника, при якому були дві сумки та рюкзак із кабелями, які були прокладені під мережу інтернет, – пише БУГ.

Працівники карного розшуку Нововолинського відділу поліції отримали оперативну інформацію про громадянина, який в полі, неподалік міського озера, випалює кабелі. Його було затримано на місці.

Крадієм виявився 25-річний громадянин П. Затриманий надав визнавальні покази. Він зрізав кабелі із будинків з метою здачі мідного дроту на металобрухт. Передавав крадене громадянці, яка орендує приміщення та незаконно приймає брухт з металів.

Також 28-го листопада оперативні працівники карного розшуку отримали повідомлення про осіб, які зрізали кабель з будинку. Ними виявились два громадянина, які протягом тривалого часу викрадали телефонні кабелі. Надалі проводиться слідство.

Слідчими порушено кримінальне провадження. Вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні правопорушення та обрання запобіжного заходу.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стильне каре: ідеї модної стрижки
Наступна новина Укравтодор планує масштабну перевірку доріг. 2018 року на будівництво виділять 40 млрд грн. ВІДЕО
Схожі новини