На Волині зіткнулися мотоцикліст та велосипедист

У неділю, 2 червня, у селищі Ратне Ковельського району не розминулися мотоцикліст і велосипедист. Внаслідок пригоди травми отримали двоє чоловіків. На місці події працювали правоохоронці та медики швидкої

Як зазначив у коментарі ІА Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, медики надавали допомогу двом постраждалим. Обох було доставлено для обстеження у Ратнівську районну центральну лікарню. У постраждалих діагностували струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, перелом ключиці, забійні гематоми обличчя.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області розповіли, що велосипедист не надав перевагу в русі мотоциклісту внаслідок чого відбулося зіткнення.

Велосипедист 1969 року народження отримав синці, після обстеження і надання медичної допомоги не госпіталізовувався. Мотоцикліст 1996 року народження отримав серйозні травми, його госпіталізували. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 286 ККУ.
 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинянина в будинку знайшли 9 гранат. ФОТО