На Волинській митниці в литовця вилучили наркотики

На Волині в автомобілі громадянина Литви правоохоронці знайшли наркотики

У вівторок, 22 серпня, під час перетину Державного кордону на митному посту «Ягодин» у Любомльському районі в автомобілі громадянина Литовської Республіки правоохоронці виявили заборонені до переміщення через митний кордон України таблетки «Трамадол», – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Заборонені до переміщення через митний кордон України таблетки правоохоронці виявили в автомобілі « Mercedes-Benz», який належить 72-річному громадянину Литовської Республіки. Таблетки були заховані у дорожній сумці під речами.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина День Прапора України: ТОП-8 фактів у фото, про які ви не знали
Наступна новина Волинський музикант Сергій Мартинюк поділився соціальним роликом до Дня Незалежності. ВІДЕО
Схожі новини