Луцький забудовник переходить на онлайн консультації

Відділ продажів Будівельної компанії «Інвестор» повністю переходить на онлайн консультування через загрозу поширення коронавірусу. 

Про це повідомили на сторінці компанії у Фейсбуці

«Переконані, що ви з розумінням поставитесь до нашого рішення і також підтримаєте карантинні заходи, що запроваджені в країні та місті. Наші телефони, месенджери – завжди увімкнені, а менеджери готові надати потрібну інформацію з приводу купівлі житла, чи інших питань для діючих клієнтів у будь-який час. Як і завжди до цього», – йдеться  дописі. 

Також наголошують, що  у зв’язку з ситуацією яка склалася через коронавірус, та дбаючи про безпеку клієнтів, закликають: поставтеся серйозно до заходів, які можуть зберегти ваше здоров’я, та обмежуйте безпосередній контакт з людьми. Просять усіх слідкувати за дописами компанії, адже обіцяють багато цікавого контенту.

«Також обов’язково слідкуйте за нашими соціальними мережами, адже цей непростий час ми максимально використаємо з користю, а саме краще вас познайомимо із нашими ЖК: публікуватимемо нові фотозвіти, відео, планування квартир, публікації про будівельні матеріали, конкурси та інші поради. Тому на момент завершення карантину (а ми віримо, що все буде окей ) ви разом із нами будете гарними експертами з нерухомості.

Будьте здорові, не втрачайте оптимізму та зберігайте не лише спокій, а й будьте розсудливі і мудрі!», – підсумували у «Інвесторі».


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Області й міста «закриють», маршрутки «відріжуть». Зеленський заявив про нові обмеження
Наступна новина Луцьк - на повному карантині. Що закривають?
Схожі новини