Найбільше опитувачів Зеленського - на півдні, найменше - на заході України

Фото «Української правди»

Інтерв'юери, що проводять «опитування від президента», присутні біля 55% виборчих дільниць в Україні, найбільше – на півдні.

Про це розповіла голова правління громадянської мережі «ОПОРА» Ольга Айвазовська, – пише «Українська правда»

«Громадянська мережа «ОПОРА» дослідила, біля якої кількості дільниць присутні інтерв’юери, які проводить опитування від президента. Станом на цю годину біля 55% дільниць вони є, 45% – ні.

Похибка національного дослідження – 4%.

Найбільша кількість дільниць покрита на півдні – 78,65%, найменша на заході – 37,81%, у центрі – 55,79%, на сході – 56,87%», – повідомила очільниця ОПОРИ.

Нагадаємо, одночасно з місцевими виборами у неділю проходить ініційоване Зеленським всенародне опитування, на якому громадянам пропонують відповісти на 5 питань: чи потрібно вводити в країні довічне ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах; чи підтримують вони створення на Донбасі вільної економічної зони; чи підтримують вони скорочення чисельного складу Верховної Ради з 450 до 300 народних депутатів, легалізацію медичного канабісу та підняття на міжнародному рівні питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.

Неодноразово повідомлялося про залучення неповнолітніх до проведення опитування. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Нехай бояться гниди». Вибори на Волині в емоціях та світлинах
Наступна новина Перші екзит-поли: хто перемагає в найбільших містах. ОНОВЛЮЄТЬСЯ
Схожі новини