Напад на Найєма: нападник вимагає зняти арешт з його Mercedes

В п’ятницю, 11 травня, Апеляційний суд Києва розгляне апеляцію на арешт автомобіля Mercedes, що належить нападнику на народного депутата Мустафу Найєма.

«Розгляд апеляційної скарги адвоката Сініченка І.С  в інтересах Саітова М.А. на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду Києва від 03.05.2018 року про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні №12018100100004974», - йдеться в документі.

Розгляд справи призначено на 9:25 ранку.

Сам нардеп вважає, що у прокурора по цій справі Дмитра Байчаса наявний конфлікт інтересів, оскільки той має дружні стосунки з підозрюваним Саітовим Магомедом-Аміном.

«Дивує те, що прокурор Байчас досі фігурує у цій справі. Цей прокурор в дружніх стосунках з одним з підозрюваних, який зараз приховується в Азербайджані. Він вступав в непроцесуальний контакт з його родичем, у нього є конфлікт інтересів», - сказав УП Найєм

Брат нардепа Масі Найєм повідомив, що саме власник автомобіля викликав «на підмогу» свого брата «Магу», який зараз переховується за кордоном.

Крім того, 11 травня, Апеляційний суд має розглянути апеляцію на запобіжний захід Саітову Ахмед-Абубакаровичу.

7 травня Шевченківський районний суд Києва заочно заарештувавпідозрюваного в побитті нардепа Мустафи Найєма Магомеда-Аміна Саітова, який втік в Азербайджан, до 1 липня.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Попит на електромобілі протягом перших 4 місяців 2018 року зріс в 1,5 раза
Наступна новина Uber почне доставляти їжу дронами
Схожі новини