Найкреативніша рекламна кампанія 2017 року

Виробник спортивного одягу 37.5 Technology провів одну з найкреативніших рекламних кампаній 2017 року. Він відкрив на скелі «Стіна Бастилії» у Каньйоні Ельдорадо американського штату Колорадо, яка користується надзвичайною популярністю у екстремалів, магазин. Крамничка розміром приблизно 1,8 х 3 м, розташована на висоті понад 90 м, отримала назву Cliffside. За два дні її «відвідали» близько 70 альпіністів. Екіпіровку, вироблену компанією 37.5 Technology, тут можна було отримати абсолютно безкоштовно – треба було лише дістатися до цього магазину. 

Зазначимо, у сосновому лісі неподалік від ісландського селища Рейкхольт нещодавно відкрився готель з восьми прозорих куполів, що нагадують крижані бульбашки. Окрім того, що з номерів відкривається огляд на 360 градусів навколо, у відвідувачів є ще й унікальна можливість побачити північне сяйво. Ідея належить місцевому жителю, який перетворив звичайне поле на сосновий ліс, багато років висаджуючи там дерева. Зараз проект став таким успішним, що місцева будівельна компанія вирішила його розширювати. Планується звести подібні купола по всій території південного узбережжя Ісландії.

До речі, повертаючись до України, в Одесі мають намір побудувати отель Radisson за «зеленими» стандартами. Девелопер «Дубль W» планує вже у першому кварталі 2018 року розпочати будівництво готелю Radisson Blu категорії 4 зірки, на що вже отримав фінансування в обсязі понад 40 млн євро від міжнародних фондів. 

З метою сертифікації готелю за стандартами LEED Gold і закупівлі необхідного обладнання (спецдатчиків, теплових панелей тощо) доведеться інвестувати додатково 1,2 млн євро, однак економія енергоресурсів після введення об'єкта в експлуатацію складатиме 300 000 євро на рік, тому окупність витрат становить близько чотирьох років.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Британські науковці визначили денну норму калорій у 2018 році
Наступна новина Експерти запустили довідник про найпоширеніші запитання щодо реформ