Назвали найпопулярніші імена діток на Волині

Сьогодні кожна сімейна пара вирішуючи, як назвати дитину, опиняється перед складним вибором: незвичні імена чи звичні, рідкісні імена чи популярні.

У прес-службі управління юстиції у Волинській області розповіли, які імена найпопулярніші та рідковживані у Волинській області, – пише Волинська правда.

Як свідчать статистичні дані органів державної реєстрації актів цивільного стану, в області у 2018 році на Волині народилося 7732 дитини. Для дівчаток найчастіше обирали імена: Анна, Анастасія, Вікторія, Дарина, Діана, Єва, Єлизавета, Злата, Марія, Мілана, Меланія, Олександра, Софія, а ось хлопчиків здебільшого називали: Андрій, Артем, Антон, Богдан, Владислав, Володимир, Дмитро, Данило, Захар, Максим, Матвій, Назар, Тимофій.

Водночас до рідковживаних потрапили: жіночі – Аліса, Аміна, Богуслава, Естер, Кайя, Лана, Маріамна, Мілена, Моніка, Суламіта, Сумайя, Таяна, Таміра, Юліана, Ясемін. Чоловічі – Авінадав, Амір, Архип, Влас, Даріяр, Демир, Даніель, Клим, Мартін, Мефодій, Манасія, Мілан-Марк, Натаніель, Олівер, Прохор, Терентій, Юнатан.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Без Світлан і Тетян: як у Луцьку називали дітей у XIX сторіччі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку поменшає стихійних сміттєзвалищ, – мерія
Наступна новина ПриватБанк нагадує волинянам правила особистої кібербезпеки
Схожі новини