Назвали ймовірну причину пожежі у Луцьку, в якій загинули дві жінки й чоловік

За попередньою інформацією, пожежа у житловому будинку на вулиці Шевченка в Луцьку, в якій загинуло троє людей, трапилася через необережність під час куріння.

Про це повідомили у пресслужбі управління ДСНС у Волинській області.

Нагадаємо, увечері 21 квітня горів житловий будинок на вулиці Шевченка обласного центру. На місці пожежі знайшли тіла трьох людей.

За інформацією рятувальників, спочатку виявили тіла Тетяни М. 1957 р. н. та Володимира К., 1952 р.н., а за декілька хвилин – і тіло 35-річної доньки загиблої.

«З’ясувалося, що пожежа виникла в кухні однієї з квартир, вогонь поширився на суміжні кімнати й сягнув дерев’яної сходової клітки в коридорі будинку. За свідченням очевидців, у помешканні могли перебувати люди», – розповіли у пресслужбі.

Через сильне задимлення всередині будівлі рятувальники працювали у спеціальних апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору.

Пожежу локалізували о 19:42, ліквідували – о 20:10. Вогонь знищив вхідні двері у житловий будинок, вікно, пошкоджена дерев’яна сходова клітка в коридорі.

Остаточну причину загорання та обставини загибелі людей встановлюють. На місці події працювала спеціальна комісія, до складу якої увійшли працівники дослідно-випробувальної лабораторії.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через агресію Росії в Сенаті Польщі прийняли резолюцію на підтримку України
Наступна новина За добу коронавірус виявили у 455 волинян. 10 людей померло
Схожі новини