Назвали три найпопулярніші способи, як зручно передати показники газового лічильника

В період карантину задля безпеки працівників та споживачів компанія «Волиньгаз» перейшла у віддалений режим роботи: клієнтів консультують телефоном, а показники газового лічильника приймають дистанційно – в онлайн-сервісах 104.ua.

«На сьогодні найпопулярніші дистанційні способи передачі показань лічильника – це Особистий кабінет на сайті 104.ua, чат-бот Viber 7104UA та мобільні додатки 104 Mobile Light для iOS і 104 Mobile для Android», – відзначає начальник управління клієнтського сервісу «Волиньгаз» Юрій Петрук.

В Особистому кабінеті на сайті 104.ua вже зареєструвались понад 65 000 волинян. Найактивнішими користувачами є жителі Луцька, Ковеля, Володимира-Волинського. Не відстають від жителів великих міст споживачі Ківерцівського, Горохівського та Рожищенського районів. Нещодавно «Волиньгаз» розробив експрес-реєстрацію в Особистому кабінеті. Щоб зареєструватися потрібно просто зателефонувати до контакт-центру за номером +38 067-33-39-104.Фахівці компанії проведуть реєстрацію та надішлють смс з даними для входу на мобільний споживача.

 Популярність чат-боту Viber 7104UA помітно зростає з кожним днем. І це цілком виправдано, адже смартфон – те, що завжди під рукою, а отже показання лічильника можна подати в будь-який зручний час і будь-де. У цьому сервісі також можна передавати показання лічильника з фото: фотографуєте лічильник, завантажуєте фото у чат-бот і все, показання надіслано.

 Мобільні додатки 104 Mobile Light для iOS і 104 Mobile для Android теж поступово завойовують прихильність споживачів. Додатки мають доступний інтерфейс, відкривають клієнтам повний контроль над рахунками та дозволяють передати показання лічильника за кілька секунд.

«Ми з чоловіком дотримуємось карантину і більшість справ вирішуємо онлайн. Я – вчителька, в умовах карантину навчаю дітей дистанційно. Сучасні технології завжди були моїм помічником. У теперішній ситуації вкотре переконалась, що вони допомагають не лише в роботі, а й у побуті», – розповідає горохівчанка Ірина Галянчук.

 «Про те, що показання лічильника можна передавати у чат-боті Viber Viber 7104UA мені розповів чоловік. Йому цей спосіб порадили в Центрі обслуговування клієнтів «Волиньгаз». Відтоді ми щомісяця передаємо показники та сплачуємо за доставку газу у цьому сервісі. Це зручно та безпечно. А ще суттєво економить час, якого нам так часто бракує», – ділиться Ірина.

Читайте також: 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гематологічне відділення обллікарні буде зачинене ще 10 днів. Одна з хворих - на вентиляції легень
Наступна новина СНУ переміг у конкурсі від Мінкульту. Готують зібрання творів Лесі Українки в 14 томах
Схожі новини