Новенькою дорогою Луцьк-Володимир їздять перегружені фури

Новеньким автошляхом Луцьк – Володимир-Волинський уже почали їздити вантажівки з перевищенням вагових обмежень.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор Департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка. 

Чиновник повідомив, що 19 лютого 2018 року близько 17 години на 82 км автомобільної дороги Н-22 у с. Забороль, Управлінням Укртрансбезпеки у Волинській області зафіксоване перевезення вантажу з перевищенням вагових обмежень автомобілем марки Volvo FH12, номерний знак ВК1180ВС з напівпричепом марки Kelberg, номерний знак ВК6539ХХ.

У дописі зазначено, що маса вантажівки разом з вантажем – кукурудзою – становила 56 тонн, при нормативно допустимій вазі – 40 тонн.

«Перевізником являється ТзОВ «Захід-Руно», яке перевозило вантаж з порушенням вимог законодавства про автомобільний транспорт. Замовником перевезення виступило ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Вантажовідправником кукурудзи виявилось ТзОВ «Городище», яке підписало з Волинською ОДА меморандум про недопущення випадків перегружання автомобілів при навантажувальних операціях та відпуску вантажу понад норму. Вантаж перевозився з с. Городище Луцького р-ну до м. Устилуг», – зазначає Мирка. 

За наслідками проведення перевірки посадовими особами Управління Укртрансбезпеки у Волинській області та злагоджених дій працівників Управління патрульної поліції м. Луцька, перевізнику визначено суму плати за проїзд великовагового транспортного засобу у розмірі 1849,2 Євро.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Устилузькі ДЗОТи можуть стати туристичною цікавинкою Волині
Наступна новина Україна стала 130-ю серед 180 країн у рейтингу сприйняття корупції
Схожі новини