Очільника МОЗ хочуть відправити у відставку. Його звинувачують у брехні

Максим Степанов

Фракція "Голос" збиратиме голоси на відставку Максима Степанова з посади міністра охорони здоров’я.

Про це заявила депутатка "Голосу" Олександра Устінова під час виступу у Верховній Раді, пише «Українська Правда».

"Нам брешуть про дуже страшний злочин. Два дні тому міністр охорони здоров’я Максим Степанов, якого вже всі охрестили Максим "Костюмов", нам в черговий раз збрехав. Ви всі почули, щодо нас приїхали костюми – і їх будуть розвозити по Україні, по медиках. Я вчора була на митниці, не приїхали костюми. Замість 72 тисяч костюмів приїхало 29. Нам просто брешуть в обличчя в той час, як в Україні кожного дня сто медичних працівників інфікуються "ковідом".

Вчора почалися страйки в Харкові величезні, коли медики виходили й казали: в нас немає чим себе захистити… Ті, хто зараз знаходяться не в центральних обласних лікарнях, а в районних, – в них немає нічого. Міністерство охорони здоров’я сьогодні фактично вчиняє злочин", – заявила Устінова.

За словами Устінової, МОЗ спершу купив костюми для медиків втричі дорожчі – по 488 грн, а тепер ще й не привозять ті костюми.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

На думку депутатки від "Голосу", цим МОЗ вчиняє "масове вбивство" медиків. Устінова заявила, що міністр Максим Степанов "краде і вбиває".

"Ми всі зараз повинні піднімати питання заміщення міністра охорони здоров’я. Сьогодні фракція "Голос" почне збирати підписи за те, щоб ця людина пішла з посади. Я закликаю підписатися під цією постановою. Якщо ви не підпишетеся під нею, ви станете співучасниками цього злочину", – додала депутатка.

Читайте також: 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В СНУ реформували кафедру образотворчого мистецтва. Оголосили про набір у магістратуру художників
Наступна новина Стрічку новин заполонили аватари. Розказуємо, як зробити свого «двійника»
Схожі новини