Оренда авто в Одесі —  що потрібно зробити?

Незважаючи на те, що прокат автомобілів в Одесі досить розвинений й надається вже не перший рік, багатьом процедура оформлення здається занадто складною. Насторожують умови договору, складність пошуку надійної компанії, вимоги до документів і т.д., насправді все досить просто і забронювати вподобаний транспортний засіб можна всього за кілька хвилин. Достатньо відкрити посилання https://narscars.com.ua/odessa-r7 на сайт Narscars.com.ua та обрати авто. 

Які потрібно документи?

Обов'язковим кроком на шляху оформлення авто в оренду є подання паперів. Їх не потрібно багато, достатньо:

  • посвідчення водія;
  • паспорт.

Також необхідний мінімальний стаж водіння від 2 років. Така умова пов'язана зі страховими компаніями. Також потрібно внести певну суму в якості застави. Величина залежить в першу чергу від класу автомобіля. Крім цього, можна домовитися в індивідуальному порядку про підписання договору без застави. Як правило, в такому випадку вартість оренди зростає. Необхідна страховка. 

Підбір автопрокату — тонкощі підбору

Ринок подібних послуг досить розвинений. Завдяки конкуренції клієнт отримує кращу якість обслуговування та демократичні ціни. Крім оренди, можна вибирати і додаткові опції, наприклад, встановити дитяче автокрісло або навігатор. Використовуючи можливості сайту, можна:

  • підібрати клас ТЗ;
  • вибрати дату і час бронювання;
  • додати додаткові послуги;
  • сортувати по вартості.

Пошук відповідного автомобіля також простий, досить вказати тип трансмісії і палива, марку та клас. 

Рекомендується орієнтуватися не на вартість, а на сценарій використання. Транспортний засіб економ-класу навряд чи підійде для серйозної бізнес зустрічі. Навпаки, автомобіль преміального рівня ні до чого на природі або бездоріжжі. Тому, вибираючи, треба орієнтуватися на те, як і в яких ситуаціях буде використовуватися машина. Для робочих поїздок Одесою та за межами цілком підійде авто початкового рівня. У ньому присутні всі базові опції, що забезпечують прийнятний комфорт і хорошу безпеку.

Для зустрічі делегації або виїзду на природу великою компанією, доречно взяти місткий мінівен.

*На правах реклами


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уперше в Луцьку з'явився шоурум газового обладнання
Наступна новина На Волині пенсіонера за зґвалтування дитини посадили на 13 років