Як правильно вибрати срібний браслет? Звертайте увагу на плетіння

Купуючи срібні або золоті браслети, слід враховувати тип плетіння, від якого залежить міцність, надійність виробів. Інтернет-магазин Gold.ua на сторінці gold.ua/products/serebryanye-braslety пропонує підібрати срібні браслети з широкого асортименту від ювелірних будинків Гонконгу, Ізраїлю, США.

Популярні типи плетіння срібних браслетів

Найбільш затребуваними є ланцюгові вироби, що складаються з окремих елементів, саме вони надають прикрасі оригінальності і неповторності. Типи розрізняються за специфікою співвідношення окремих елементів відносно один одного. Оригінальні ускладнені способи плетіння підвищують міцність і продовжують термін користування.

В каталозі пропонуються браслети з срібла з наступними типами переплетення:

  • якірне - полягає в послідовному з'єднанні елементів перпендикулярно між собою. Це спрощене плетіння, в стандартному варіанті передбачає овальні ланки. Якщо всередині деталей знаходиться перекладина для зміцнення - це морський якір. Елегантне венеціанське плетіння характеризується витонченими і розширеними елементами квадратної або прямокутної форми. Якщо деталі переплітаються по кілька штук, пропускаючи по 2-3 ланки - це кордове плетіння крученої форми, що надає максимальну міцність;
  • панцирне - характеризується відшліфованою поверхнею в одній площині. Така технологія забезпечує міцність і надійність з'єднань. Панцир робиться одинарним, подвійним, потрійним - по числу вхідних одна в одну ланок. Даний тип має кілька різновидів, які мають свої переваги і недоліки. Так, снейк нагадує змійку завдяки ефекту легкого зигзага, кобра має овальну або квадратну форму. А панцирна технологія з вигнутими елементами - це сінгапурське плетіння, в якому завдяки закручування ланцюжка метал красиво переливається при русі.

Дані види плетіння застосовуються на ювелірних прикрасах із золота і срібла, окремих видів плетіння для різних металів не існує.

Яке плетіння браслетів максимально міцне і надійне

Надійність плетіння браслетів необхідно перевіряти для порівняння у виробів, однакових за вагою. При потовщенні ювелірного ланцюжка підвищується його міцність. Не варто очікувати, що якірний срібний браслет вагою 5 грам міцніше панцерного вагою 20 грам.

Для перевірки якості кріплень необхідно розтягнути прикрасу між пальцями і детально розглянути з'єднання.

Для міцності важливі такі характеристики:

  • ланки повинні бути аналогічними за формою і розміром;
  • має бути присутнє рівномірне полірування;
  • ланки не повинні застрявати, надмірно перекручуватися.

Міцність і надійність плетіння залежить від методу виготовлення прикраси

  • ручне плетіння відрізняється максимальною довговічністю, оскільки майстри ювелірної справи ретельно відшліфовують кожну ланка з подальшим з'єднанням;
  • вироби, виготовлені за допомогою машинної в'язки, відрізняються хорошою міцністю і надійністю. Даним методом створюються витончені прикраси вагою до 6 грам з ланками товщиною до 0,2 мм. Ювеліри плавлять срібло в ретельно розрахованих пропорціях з домішками, охолоджують і витягають в тонкий дріт. А спеціальний верстат виконує з'єднання ланки запрограмованим типом плетіння;
  • штамповані вироби створюються під пресом із заготовок. Елементи не згуртовуються, а протягується одне в одне, в результаті чого виходять пустотілі прикраси мініатюрно-вітіюватого переплетення або масивні, але невеликої ваги. Вони ненадійні, оскільки деталі браслета перекручуються і ламаються.

Крім якірного і панцерного типів плетіння, є велика група фантазійних і комбінованих варіантів з різним поперечним перерізом: квадратним, круглим чи іншої конфігурації. Щільність виробів варіюється залежно від конфігурації ланок.

У каталозі інтернет-магазину можна підібрати різні моделі браслетів зі срібла для чоловіків і жінок в різних цінових категоріях. Забезпечується швидка доставка в будь-яке місто України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Базарники із Завокзального ринку їздили до Зеленського
Наступна новина Як посвячували першокурсників СНУ. Фоторепортаж
Схожі новини