Твоя затишна квартира. Під Луцьком продають житло на вигідних умовах

Комфорт, ціна  і надійний забудовник – те, на що у першу чергу звертаєш увагу, коли купуєш житло. Двокімнатну  квартиру в другому будинку ЖК «Юпітер», що в селі Липини під Луцьком, можна купити на вигідних умовах відтермінування: перший внесок – 50%. Площа оселі – 80 квадратів.

Забудовник – будівельна компанія «Інвестор» –  подбав про те, аби вона була максимально комфортною і максимально сучасною, а умови купівлі – максимально доступними.

У будинку – 5 поверхів. Двокімнатна квартира знаходиться на на 4-му поверсі. Її площа – 79,1 кв. м. Вартість – 985 тис. грн.

У квартирі затишно. Просторо і просто.

Кухня – 15,62 кв. м. Площа вітальні – 18,37 кв. м, з неї – вихід на лоджію площею 5,22 кв. м. Загальна площа спальні – 18,13 кв. м. Санвузол роздільний: площа туалетної кімнати 2,26 кв. м, ванної – 4,72.

Сучасне планування: великий коридор, який легко вмістить добротну шафу-купе, є місце для величезного ліжка у спальні, комфортного дивана у вітальні, комодів, торшерів, стильних гардин...

Вікна вітальні виходять на схід. Тут можна стрічати ранкове сонце за філіжанкою кави на заскленій лоджії.

Покупцям пропонують вигідні умови відтермінування: перший внесок за придбане житло – 50%, іншу частину суми клієнт може виплатити до кінця 2018-го.

Другу чергу планують здати через півроку. Цікава деталь від забудовника – тепла підлога на кухні та  у санвузлах. Готовий варіант квартири передбачає також чистову стяжку, штукатурку, наявність газового котла, розеток, вимикачів світла, тощо.

Перевага житла: затишок не лише у квартирі, а й у дворі. На території ЖК «Юпітер» - зелено, тут є дитячий майданчик, паркан, охоронець, який постійно контролює вхід на подвір’я. Тому тут не тільки – комфортно, а й безпечно. 

Щоб стати власником квартир у цьому житловому комплексі, звертайтесь у відділ продажу за телефоном:

096 030 20 10

або ж за адресою:

м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в.

Сайт: www.investor.lutsk.ua

E-mail: Investor.sale2013@gmail.com

Facebook: facebook.com/investorlutsk/

Instagram: bud.investor

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На сьогоднішній день в місті є більш важливі моменти, – Петрочук про гроші для «Ласки»
Наступна новина У луцькому соборі Всіх Святих Землі Волинської відновили служби. ФОТО
Схожі новини