Осіння краса Луцького зоопарку. ФОТО

І хоч понеділок, та ранок у рази кращим від значної частини попередніх (та й наступних) днів робить те, що нині - вихідний, а на вулиці - сприятлива для прогулянки на свіжому повітрі погода.

«Тож, потішившись ранковою кавою, одягайтеся зручно-тепло - і гайда до нас, у Луцький зоопарк, насолоджуватися спогляданням-спілкуванням із нашими підопічними та милуватися різнобарв'ям дерев, кущів та квітів» – йдеться у запрошенні на відвідини на сторінці Луцького Зоопарку у Фейсбуці.

«Все це створено дбайливими руками працівників нашого комунального підприємства і вже стало звичними для наших постійний відвідувачів. Але, разом із тим, щохвилини вражає неповторною красою кожного, хто дивиться на пейзажі на нашій території не тільки очима, а й серцем. ЯкОлег Міткевич (Oleg Mitkevych), який зберіг миттєвості на світлинах.

Плюс, звичайно ж, ви усі пам'ятаєте, що наша колекція щоразу поповнюється. Наприклад, луцький "прописці" нових мешканців - яків - лише тиждень. А загалом у нас 93 види тварин і птахів, 400 особин!!!
Отож, переконувати у тому, що Луцький зоопарк - найкомфортніше місце відпочинку на природі у межах міста, не варто. Наші давні друзі це знають. А новим - ласкаво просимо!

Працюємо щодня, без свят і вихідних, з 10.00 до 18.00. Вартість дитячого квитка - 25 гривень, дорослого - 40. Пенсіонерам і студентам, за наявності документів, що це підтверджують, - знижки.
Окрім цього, анонсуємо файне дійство на наступні вихідні. Запланували провести 22 жовтня Свято гарбуза. Лишень сподіваємося, що погода посприяє реалізації наших задумів. Яких саме - незабаром читайте в анонсі. І ще раз - ЛАСКАВО ПРОСИМО в осінній зоопарк!»


Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вибухи арсеналів ЗСУ – загроза суверенітету України?
Наступна новина На Волині знайшли мертвого чоловіка, який сидів за столом в альтанці
Схожі новини