Особливості смартфона Xiaomi Redmi Note 10

Фото ілюстративне

В кінці березня китайська компанія Xiaomi презентувала бюджетну лінійку смартфонів Xiaomi Redmi Note 10.

Представлені гаджети більш функціональні, вони оснащені OLED-екраном з частотою 120 Гц, сканером відбитків пальців, захистом від вологи й пилу, NFC-модулем для безконтактних платежів, стереодинаміками, місткою батареєю 5000 мАч і швидкою зарядкою.

На сьогодні у всьому світі продано більше мільйона смартфонів серії Redmi Note 10S, уже з перших секунд вони привертають увагу користувачів сучасним дизайном, заокругленими гранями та зручною ергономікою.


Розпакування

Крім самого смартфона в комплектацію входить:

  • прозорий чохол;
  • кабель і адаптер на 33 Вт;
  • гарантійний талон і паспорт.

Зовнішній вигляд смартфона

Представлена новинка виглядає досить привабливо. Рамки смартфона і його задня частина виконана з пластику, передня панель покрита якісним захисним склом Corning Gorilla Glas 3. На відміну від інших серій, корпус гаджета оснащений захисною оболонкою від пилу і вологи відповідно до вимог IP53.

У верхній частині Redmi Note 10 розміщений мікрофон, динамік, гніздо для навушників, отвір для селфі - камери. Зліва - лоток для двох SIM-карт і картки в форматі MicroUSB (можна встановлювати обсяг камери до 512 Гб). Праворуч - сканер відбитків пальців, кнопка для регулювання гучності.

Дисплей

Представлена новинка оснащена AMOLED DotDisplay: діагональ 6, 43 дюйми, розширення 2400 × 1080 пікселів. Частота смартфонів - 60 або 120 ГЦ. Екран з частотою 60 Гц в секунду показує 90 зображень, з частотою 120 Гц 120 кадрів.

Акумуляторна батарея і швидкість заряду

Смартфон має гідну акумуляторну батарею на 5000 мАг.

Повного заряду вистачить:

  • на 16 - ти годинне проглядання фільмів або відео;
  • на 14 - годин веб - серфінгу;
  • на 30 - годинну розмову.

Для того, щоб повністю зарядити гаджет, знадобиться рівно 81 хвилина.

Звук

Новинка оснащена стереодинаміками, ними дуже рідко оснащують бюджетні версії. В принципі смартфон має досить хорошу гучність.

Продуктивність

Цей смартфон оснащений досить потужним процесором Qualcomm Snapdragon 732G. Обсяг пам'яті 64 - 128 Гб. Він легко справляється з повсякденними завданнями, на базі сучасної операційної системи ОС Android працює плавно.

Камера

Смартфон Xiaomi оснащений чотирма камерами: основна 48 - мегапіксельна з діафрагмою f / 1.8, 8 - мегапіксельна з діафрагмою f / 2.2 і кутом огляду 118 градусів, 2-мегапіксельний макро модуль і сенсор глибини з таким же дозволом.

Китайська компанія в черговий раз представила гідну новинку на ринку продажів


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українська мова стала обов'язковою для єгипетських готелів
Наступна новина У Луцькій райраді вакцинували працівників
Схожі новини